Retrorama Interior bildades 2024 när verksamheten, som tidigare varit baserad i Stockholm sedan 2009 under namnet odshop.se, köptes upp. O&D shops förre ägare har valt att pensionera sig och Odshop fortsätter nu sin resa i ny regi i Jönköping som Retrorama Interior.

Retrorama Interiors affärsidé är att erbjuda unika och autentiska retro & tematiska möbler med de rätta detaljerna och i toppkvalitet, till företag och privatpersoner utan onödiga mellanhänder, med en personlig service i världsklass.

Retrorama Interior samarbetar med de ledande tillverkarna i retro-möbelbranschen och har en rad populära standardmöbler i lager, men kan även erbjuda specialanpassade möbler med korta ledtider. Kolla in vår meny med American Retro Diner Specials möbler och skapa din alldeles egna unika diner-inredning.

Lite om mig 

Andrei Becheanu är namnet och jag startade Retrorama Interior AB i samband med att verksamheten Odshop.se köptes. Ett köp med en vision att driva vidare verksamheten och fortsätta erbjuda retro-tematiska möbler i toppkvalitet för den Skandinaviska marknaden. Bakgrunden till min passion för Amerikansk kultur och retromöbler är influerat av popkultur från barndomen. Filmer som “Tillbaka till Framtiden” och “Grease” väckte också bilintresset i tidig ålder. Med det kom även ett musikintresse, som förde mig till rötterna i Charleston, Jazz och Swing från 20 & 30-talet där jag fick ett djupare intresse för dansen Jitterbugg, också kallad “Lindy Hop”, döpt efter Charles Lindberghs berömda flygning över atlanten. En dans jag utövade och även undervisade i några år.

Fordonsteknik och logistik har präglat större delen av min arbetskarriär, där jag senast arbetade inom byggbranschen. Med en lång transportteknisk bakgrund och brett kontaktnät tar jag nu klivet vidare som entreprenör. Med ett öga för detaljer och kvalitet ser jag fram emot att få hjälpa dig att skapa din dröminredning med det rätta stuket!

Jag välkomnar både gamla som nya kunder till Retrorama Interiors nya webbshop!
/ Andrei

Retrorama Interior AB

Organisationsnummer: 559475-1959
Godkänd för F-skatt