Material & Skötsel

Inga Vinyl

Inga är ett högkvalitativt konstläder (PVC) lämpligt för offentliga miljöer som barer, kaffe och restauranger 120 000 Martindale. Dess ytstruktur har små rynkor.

Gazebo Vinyl

Gazebo är ett konstläder (PVC) av hög kvalitet som lämpar sig för offentliga miljöer som barer, kaféer och restauranger. Dess ytfinish påminner om läderytan. Den är brandsäker / BS 5852, BS 7176“1995, UNI ISO 3795, M2, etc.

Flake Blank Vinyl

Flake Blank Vinyl är ett konstläder (PVC) av hög kvalitet som lämpar sig för offentliga miljöer som barer, kaféer och restauranger,  40,000 Martindale. Ytan är slätt och blank med metallic effekt (glitter).

Flake Vinyl

Flake Vinyl är ett högkvalitativt konstläder (PVC) lämpligt för offentliga miljöer som barer, kaffe och restauranger, 50,000 Martindale. Ytan är matt och påminner om läder, med metallic effekt (glitter).

HPL Dekor

Bordsskivor och träunderlag till båsen samt vissa specialprodukter som bardiskar, hyllor, garderober, sängar kan tillverkas av HPL skivor. Laminerade skivor är lätta att rengöra och lätta att ta hand om. Vi erbjuder standardmatta HPL-skivor som bok, körsbär, ek, svart, valnöt och andra dekorer och blanka HPL-skivor i svart, vit, röd och andra färger. Nedan kan du se grundläggande dekorer och färgen på materialet kan variera från olika bildskärmar.

Betsat trä

Trädelar av våra produkter kan ha olika finish. Vi erbjuder bok, körsbär, ek, vit, svart och olika bruna nyanser. Varje trästycke kan se olika ut med samma bets, på grund av dess naturliga struktur, mindre färgavvikelser eller förändring av strukturen. Vi kan använda anpassade nyanser av bets. Nedan kan du se vår baskollektion av träbets på bokplywood. Färgen på materialet kan variera från det som visas på din skärm.

SKÖTSELRÅD

Skötsel av trädelar

Damma av trädelarna med en mjuk, ren och torr trasa. Vid mer omfattande smuts, använd ett milt rengöringsmedel speciellt designad för olika trädelar av möbler. Följ strikt bruksanvisningen på etiketten på det inköpta tvättmedlet. Använd inga pulver eller skrubbande rengöringsmedel, det kan skada eller repa träytan. Undvik att använda våt trasa. Använd en mjuk och lite fuktig trasa för rengöring. Vid omfattande smuts, använd en fuktig trasa med tvål och torka sedan torrt. Använd inga spädningsmedel eller kemiska rengöringsmedel. Förändringar av struktur, mindre färgavvikelser och naturliga tillväxtdefekter på trädelar är inte defekter; tvärtom visar de träets äkta natur. Varje trä absorberar finish/bets, lack, färg etc på olika sätt, detta kan orsaka färgavvikelser. Utsätt inte möbler för vatten, överdriven värme och direkt solljus. Direkt solljus gör att färgerna ändras.

Anslutna delar

Alla produkter är gjorda av flera delar, som sätts ihop med skruvar eller bultar. När de används är de ständigt under press. Därför bör alla skruvar och bultar dras regelbundet. Regelbundna kontroller och åtdragningar kommer att resultera i förlängd livslängd och möblernas totala hållbarhet.

Gungning av sittmöbler

Gungning av sittmöbler orsakas vanligtvis av ojämn golv. Använd i detta fall filtglidar. Gungning av sittmöbler som inte överstiger 2 mm betraktas inte som en defekt, den anpassas genom att sitta på den.

Skötsel av metallmöbler

Rengör kromade metalldelar av möbler med speciella rengöringsmedel för kromade produkter; då och då polera med olja och torka av. Alla delar med pulverlackering ska rengöras med en mjuk trasa och kan poleras med mjuk olja. Torka omedelbart efter rengöring och skina med en mjuk trasa. Vid mer omfattande smuts, använd ett rengöringsmedel för metall.

Använd inte för rengöring av metalldelar: ACETON, syntetiska eller andra spädningsmedel, rengöringsmedel som innehåller klor eller annat oxiderande material.

Skötsel av konstläder, vinyl (PVC) 

Rengör med varmt vatten blandat med mild såpa och en mikrofiberduk eller en mjuk handborste. Fläckar orsakade av olja, fett eller bläck måste omedelbart tas bort. Förhindra att vatten kommer i kontakt med trädelar och tränger in i stoppningen. Vid omfattande fläckar, rengör med 25% till max 40% etanol. Skrynkligt eller sträckt klädselmaterial, speciellt i sittdelen, är naturligt, det är inte en defekt.

Använd inte: polerpasta, vax, starka rengöringsmedel, flyktiga lösningsmedel som thinner, aceton eller nagelfärgsbortagning, dess applicering kan skada klädselns färg, eller det kan orsaka sprickor i klädseln, det är nödvändigt att undvika kontakt med överdriven värme radiatorer, värmare, inte nåla klädseln med klämmor, bleka inte med klor, använd inte kemisk rengöring. Använd inte lösningsmedel, klorid, slipmedel, kemiska rengöringsmedel eller vaxpolermedel. Färger orsakade av jeans eller andra textilier är undantagna från tillverkarens garanti.

Notera

Utsätt inte möbler för vatten, särskilt kromdelar, stark värme och direkt solljus. Som ett resultat av exponering för direkt solljus ändras färgnyansen på trädelar, tyger och metalldelar i produkten. Vassa föremål, som hårda sömmar, nitar på byxor, husdjursklor etc. kan skada trädelar, klädsel samt metalldelar. Vid fällbara bord kan en partiell variation av färgnyansen på bordsskivan och insatta bordsklaffar, som sitter under eller utanför bordet, uppstå som ett resultat av UV-strålning och oxiderande reaktioner av lacken. Sittmöbler är designade för att sitta i interiören och annan användning, som att placera olämpliga föremål, klättra på, knäböja, gunga (förutom gungstolar), eller användning utomhus, kan resultera i skador på möbler med potentiella skador. Möblerna är designade för interiörer med relativ luftfuktighet från 25 % till 65 % vid 18°C till 24°C. Omgivningens relativa luftfuktighet under 25 % och över 65 % vid normal rumstemperatur har negativa effekter på möblerna och kan resultera i formförvrängning av trädelar.

Se till att följa riktlinjerna och rekommendationerna i dessa instruktioner; Tillverkaren tar inget ansvar för eventuell skada på produkten till följd av otillåten användning och oprofessionell hantering av möblerna.